tiistai 11. elokuuta 2015

Vegaaniruokaa Münchenin kissakahvilassaJos reissussa osuu tielle kissakahvila, niin kyllä minä sinne mielelläni pistäydyn, vaikka kotonakin on katti. Münchenin kissakahvilassa Katzentempelissä olen vieraillut nyt kahdesti, esimmäisen kerran kahvilla ja mansikkakakulla viime vuonna ja toistamiseen tänä vuonna lounaalla. Molemmilla kerroilla syötävä oli hyvää ja kissat suloisia.

Yksi lisäsyy käydä Münchenissä juuri kissakahvilassa on se, että ravintolasta saa hyvää vegaaniruokaa. Täysin vegaaniravintola tämä ei ole, vaan kermaa ja voita on kyllä osassa annoksista, mutta kahvinsa saa soijamaidolla ja vegaanisia annoksia riittää useita. Gluteenittomiakin vaihtoehtoja löytyy ja muutenkin allergiat huomioidaan.

Viimeisimmällä käynnillä söimme lounaan viikoittain vaihtuvalta listalta, jossa on aina vegaaninen keitto ja pääruoka. Pääruokana oli tällä kertaa kvinoalla ja mustikoilla täytettyjä pinaattilettuja, avokadovaahtoa, pähkinöitä ja salaattia. Annos riitti hyvin lounaaksi ja oli ihan hyvääkin.

Kissakahvila sijaitsee lähellä yliopistoa ja useita taidemuseoita (lähistöllä ovat mm. Alte Pinakothek, Pinakothek der Moderne ja Lenbachhaus).  Sekin on mukavaa, että kahvilassa on ilmainen netti, mutta siitä pitänee varoittaa, että kortit eivät täällä kelpaa, vaan mukana pitää olla käteistä.

Kissakahvila Katzentempel,
Türkenstr. 29

www.cafe-katzentempel.de

Ei kommentteja: