sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Suklaabrunssi sopii sille joka ei pelkää supermakeaa




Kävimme kavereiden kanssa suklaabrunssilla Chjokossa. Tarjolla oli yli kymmenen erilaista suklaista herkkua. Seotahan siinä meinasi, kun alkoi mättää lautaselle konvehteja, leivoksia, piiraita ja cake popseja.


Kaikki oli hyvää, mutta minä olisin kyllä kaivannut jotain suolaista tai edes vaikka tuoremehua taittamaan suklaista makeutta. Muutama ensimmäinen herkku maistui taivaalliselta, mutta sitten alkoi pikkuhiljaa vähän tökkiä. Ei, mikään ei ollut täyttä, mutta henkilökohtaisen sietokykyni rajat tulivat vastaan. Ne seurueeni jäsenet, jotka muutenkin ovat enemmän makean perään, tykkäsivät kyllä brunssista tosi kovasti.


Jos suklaa brunssi houkuttelee, kannattaneekin ensin pohtia, kuinka paljon jaksaa syödä suklaata. Jos nauttii suklaata mielummin pienissä erissä, ei kannata pistää rahojaa suklaabrunssiin, vaan ostaa Chjokon herkkuja vaikka kotiin. Niille, jotka jaksavat nauttia makeasta isommissa annoksissa, suklaabrunssi on taatusti täydellinen herkuttelu.


Mutta oli siitä brunssista minullekin iloa erityisesti siinä mielessä, että nyt osaan valita Chjokosta ne herkut, joita eniten haluan nauttia jatkossakin.

Ei kommentteja: