Hesari sen kertoi, että avokadopasta on nyt bloggaajien
suosiossa. Kuulemma sitä tekevät kaikki ja se on aivan uskomattoman hyvää.
Eihän sellaista voi olla kokeilematta.
Ohje vaikutti helpolta, joten päätimme että tämä on hyvä
tilaisuus pienelle ihmiskokeelle. Päätimme testata, selviääkö nörtti lehden
ohjeilla muotipastan teosta.
Hiukan ohjeistusta se vaati: basilikan ja lehtipersiljan
tunnistaminen parvekkeen yrttien joukosta ei onnistunut ilman pientä
ohjeistusta, ja työjärjestyksessäkin neuvoin. Muutenhan trendiruoka onkin
tajuttoman helppo (kunhan kaupasta löytyy pecorino ja avokadot ovat kypsiä).
Sitten tärkein osuus, eli maistelu. Ensin huomasimme, että
yksinkertaisessa ruoassa pienten juttujen kanssa on oltava tarkkana,
esimerkiksi liika chili ja valkosipuli jyräävät helposti koko ruoan, ja jos
ainekset sekoittaa huonosti, saa lautaselleen helposti pelkkää pastaa juuston
jäädessä klöntiksi yhteen kohtaan.
Mutta oliko se hyvää? No jaa. Eihän se pahaakaan ollut,
mutta ei kyllä mitenkään käsittämättömän herkullista, vaan juurikin sellaista,
miltä kuvittelisin avokadon, juuston ja pastan maistuvankin.
Ei tästä siis mitään vakioruokaa tullut, mutta voisin minä
sitä uudestaankin syödä, erityisesti jos sekaan heittäisi vaikkapa puolitettuja
kirsikkatomaatteja tai puolikuivattuja tomaatteja.
Resepti täällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti